Galerie

MATCA ONLINE – o nouă oportunitate

Fundația MATCA-2000 va împlini luna aceasta 14 ani de activitate oficială – și mult mai mulți ani de activitate voluntară neoficială.

Dar noi nu ne considerăm bătrâni, dimpotrivă!  Vrem să fim mereu în pas cu tinerețea, așa că tocmai am lansat acest blog și am relansat Clubul Generați@ XX1.

În calitatea mea de proaspăt creator de blog și de președintă a Fundației MATCA-2000, am acum o nouă oportunitate de a vă prezenta activitatea noastră și principiile după care ne ghidăm, dar și ocazia de a vă vorbi despre oportunităție de a activa, ca voluntari, într-o fundație ca a noastră.

Pentru cei care nu știu încă, MATCA vine de la Măiestrie, Armonie, Tradiție, Creativitate, Aspirație.

Pentru noi înseamnă și matcă – matrice de valori, implicare în comunitate și dezvoltare durabilă.

Voluntarii care aleg să lucreze alături de noi, vor beneficia de îndrumare  în dezvoltarea personală și orientarea  lor profesională, vor beneficia de formare – în Școala MATCA și în Clubul Generați@ XX1, vor câștiga experiență lucrând alături de oameni cu vaste cunoștințe și calități de lideri, pentru unul din proiectele fundației sau pentru dezvoltarea organizației.

Noi ne-am propus să schimbăm lumea.. Voi?

Puteți participa la acest mare vis ca jurnaliști la Revista Generați@ XX1, ca animatori sau formatori în activitățile Clubului sau ale Centrului de educație de excelență, ca cercetători, creatori, organizatori de evenimente sau membri în echipa de implementare a unui proiect de finanțare.

Indiferent dacă încă nu știți ce vreți să faceți sau ce vreți să deveniți, indiferent de direcția de formare sau de meseria pe care a-ți ales-o deja, cu siguranță vă puteți găsi locul alături de noi.

Merită să încercați? Pentru noi și toți cei care ni s-au alăturat de-a lungul celor 14 ani de activitate, cu siguranță a meritat investiția de timp, energie și creativitate, chiar dacă nu toți au rămas mult timp alături de noi.

Puteți afla mai multe despre noi citind materialele postate pe acest blog.

Și, dacă ce veți citi v-a provocat să aflați mai mult și să veniți alături de noi, ne puteți contacta la adresa de mail:

fundatia_matca2000@yahoo.ro

Rodica Bărbuță, președinte executiv

Un comentariu la “MATCA ONLINE – o nouă oportunitate

  1. Buna, tuturor! In sfarsit, a revenit acasa, copilul ratacit pe nume „Generati@xx1”!!!! Imi doresc in continuare sa particip la cresterea acestui „copil”, sa-i slefuim personalitatea, sa investim timp, sa-l indrumam pe calea succesului, cu multa creativitate si efort sustinut, ca o adevarata echipa, cum a fost odata! Ma numar printre cei care raspund mereu la provocari. Deci, cine doreste sa mi se alature?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s