Galerie

Lansarea online a Revistei Generați@ XX1

Avem deosebita plăcere să anunțăm că ieri, 20 august 2012, s-a petrecut un eveniment mult așteptat – re-lansarea Revistei Generati@ XX1, în format online.
Cu ocazia acestui eveniment, coordonatorii proiectului  din partea Fundației MATCA-2000 – Doina Meșteru și Rodica Bărbuță – și noua echipă de redactori, la care participă și doi din membri primei echipe, s-au intalnit la Biblioteca Națională pentru a pune la punct ultimele detalii – conexiunile dintre blogurile care susțin rubricile și blogul principal, pentru a discuta cu câțiva viitori colaboratori si pentru a lansa, oficial, toate blogurile revisstei.
Ne dorim ca acesta să fie inceputul a ceva minunat, iar inițiativa noastră – o revista scrisă de tineri pentru tineri și un club în care orice talent/abilitate își găsește un drum – să atragă cât mai mulți adepți, cititori și susținători.

Mulțumim tuturor prietenilor revistei noastre, care au dat Like pe pagina de Facebook, au citit articolele noastre și au suportat, cu stoicism 🙂 avalanșa de share-uri pe care au dat-o entuziasșii tineri din noua echipă a revistei.

Așteptăm cu interes și comentariile cititorilor, care ne vor ajuta să devenim mai buni și să facem revista cât mai interesantă pentru tineri.

Și, evident, așteptăm contribuțiile tuturor acelora care vor să se implice, ca voluntari, în acest proiect sau în activitățile Clubului Generați@ XX1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s