Galerie

Vacanța mică – plină de evenimente la CREP

Fundația MATCA-2000 și membrii Consorțiului ACORD, la care de curând s-a alăturat și grupul HaramichiRo, au profitat de vacanța mică a elevilor din ciclul primar pentru a le oferi cât mai multe programe interesante.

Micul ansamblu coral creat în cadrul programului AEZII a avut mai multe întâlniri, în care au învățat noi colinde românești – se apropie Crăciunul… La aceste ore de ansamblu coral, s-a adăugat orele de muzică instrumentală, susținute de doamna Doina Meșteru.

Grupul Haramichi Ro le-a oferit copiilor o dimineață de cultură japoneză, în care cei prezenți au învățat să facă origami și apoi au participat la o vizionare comentată a unuia din cele mai frumoase filme de desene animate japoneze pentru copii – Călătoria lui Chihiro – un film a cărui eroină trebuie să-și depășească temerile și să-ți adune toate forțele pentru a învinge în bătălia cu spiritele întunericului și pentru a-și salva familia.

Dar nu au lipsit nici programele adresate elevilor mai mari, care s-au întâlnit la atelierele Mintea creativă organizate de doamna Psiholog Hentea Mariana de la Asociația PSITEK.

Echipa de specialiști și animatori de la Programul Harap Alb a avut mai multe întâlniri, în care au pregătit scenariile și materiale pentru următoarele module de testare.

Iar echipa IRSCA a început pregătirea Proiectului Dăruiește, care s-a desfășurat cu elevii claselor a VII, pe tot parcursul lunii Noiembrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s