Galerie

Poveste de Crăciun – din culise

Se apropie Sărbătoarea Crăciunului și la Centrul de Resurse pentru elevi și părinți Ferdinand, așa că pregătirile sunt în toi. Spectacolul va avea loc marți, 18 Decembrie, la ora 18,00.

Acum o lună, toți cei care s-au ocupat în aceast an de educația nonformală a copiilor în acest centru s-au întâlnit și, la propunerea directoarei Violeta Dascălu și a regizoarei Doina Stripa, s-au înțeles să realizeze un spectacol comun, care să reunească într-o poveste frumoasă toate ansamblurile – de teatru, de dans și noul cor AEZII, creat de doamna Doina Meșteru, în mai puțin de două luni.

Zis și făcut. Toate ansamblurile și-au pregătit programele pentru spectacol. Copiii din noul Ansamblu AEZII a învățat cu plăcere și entuziasm un frumos program de colinde tradiționale românești și câteva din cântecele create de doamna Stela Baron.

Imagine

Între timp, regizoarea și instructorii au vizionat toate programele, s-a creat scenariul, s-au pregătit costumele, decorul, muzica, regizoarea a găsit și o echipă tehnică care să muncească voluntar și duminică a avut loc repetiția generală.

A fost o muncă intensă și multă agitație. În toate sălile, în timp ce unii copii probau costumele, alții făceau ultimele repetiții înainte de urcarea pe scenă.

Imagine

În una din săli repetau și tinerii de la KaramichiRo, care pregătesc un festival pentru primăvara viitoare.

Ce mai, tot Centrul zumzăia ca un stup plin.

Imagine

Și a venit și momentul urcării pe scenă. Emoții, mici greșeli și bâlbâieli inerente care au fost corectate pe loc, pentru ca spectacolul de marți să iasă cât mai bine.

Și orele s-au scurs, copiii au început să simtă oboseala și părinții abia așteptau să îi ia acasă.

Dar totul a ieșit așa frumos, repetiția s-a încheitat cu aplauze și atât copiii cât și părinții au plecat acasă mulțumiți.

Doar profesorii lor au rămas în urmă să pună lucrurile în ordine și să se gândească la ce mai este de făcut până la spectacol.

Imagine

Reclame
De fundatiamatca2000 Publicat în Noutati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s