Galerie

AEZII – aventura continuă

După succesul primelor manifestări susținute de noul colectiv al Ansamblului AEZII, creat la Școala Ferdinand, al șaselea colectiv format și ridicat de talentata și inimoasa dirijoare și formatoare de talente Dna Doina Meșteru, ansamblul și-a continuat aventura de-a lungul repetițiilor săptămânale, în care noi piese au îmbogățit repertoriul corului.

În paralel, au început cursurile de perfecționare a studiului la diferite instrumente – pian, vioară, chitară – pentru alți câțiva elevi, care au format nucleul ansamblului instrumental pe care sperăm să îl vedem dezvotându-se într-o adevărată orchestră, începând din acest an.

De-a lungul anului 2013, cele două ansambluri – corul AEZII și micul ansamblu instrumental au colaborat la susținerea mai multor evenimente artistice prilejuite de diferitele evenimente ale școlii , de sărbătoarea Paștelui, de sfârșitul de an școlar și de sărbătorile Crăciunului.

În curând, Ansamblul AEZII va susține un mic concert la Asociația UNESCO „Iulia Hașdeu”, celebrând creația lui Mihai Eminescu, alături de poeții și actorii invitați să recite cele mai îndrăgite poezii ale marelui poet.

Rodica BărbuțăAEZII-concert-Ferdinand.01

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s