Galerie

Adunarea Generala a membrilor MATCA-2000

LoggoMatcaAnul acesta, in vara, se implinesc 18 ani de la infiintarea oficiala a Fundatiei MATCA-2000 – Maiestrie, Armonie, Traditie, Creativitate, Aspiratie.

Dar sunt mai mult de 18 ani, de cand o mana de oameni au decis ca e cazul sa actioneze impreuna, organizat pentru a crea un viitor mai bun pentru cei din tanara generatie, ca vor sa:

step out the crowd of average people; enter the game and change the values of the scoreboard” (Israelmore Ayivor)

In acesti ani, organizatia noastră s-a dezvoltat continuu, devenind o prezenta recunoscuta pe plan local, national si chiar international, in ciuda resurselor modeste de care a dispus.

Activitatile noastre s-au dezvoltat si in domenii noi, iar viziunea noastra a evoluat, asa ca a venit momentul sa punem de acord aceasta viziune cu statutul initial, imbogatindu-l cu noi obiective si activitati.

De aceea,la acest inceput de an, pe 17 Ianuarie, Fundatia MATCA-2000 isi convoaca membrii la AG care va decide modificarea statutului, pentru a-l aduce mai aproape de realitatea activitatilor desfasurate si de obiectivele strategice ale organizatiei.

La aceasta AG, vom prezenta bilantul activitatilor desfasurate in anul 2014, dar si o retrospectiva a activitatilor desfasurate in ultimii 10 ani si vom discuta cu membrii organizatiei despre perspectivele de viitor ale organizatiei.

Dupa intalnirea de lucru (care va incepe la orele 11.00), membrii fundatiei vor fi invitati sa viziteze expozitia “Patrimoniiul UNESCO in Romania” de la Biblioteca M. Sadoveanu si sa participe la un scurt program artistic la Centrul Ferdinand (de la Scoala 64), unde sunt asteptati si colaboratorii fundatiei si membri de la organizatiile partenere.

Colaboratorii care nu au primit inca o invitatie si doresc sa participe la evenimente, sunt rugati sa ne contacteze la adresa de mail: rodica_barbuta@yahoo.com, pentru a primi mai multe detalii privind locatiile.

Rodica Barbuta

Presedinte executiv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s