Galerie

Invitatie la a doua AG si la spectacol

depositphotos_841202218-years-anniversary  Anul acesta, Fundatia MATCA-2000 implineste 18 ani de activitate. Totodata, anul acesta serbam 21 de ani de la momentul in care Ansamblul AEZII a capatat acest nume si 30 de ani de cand doamna vicepresedinte Doina Mesteru a inceput sa creeze ansambluri corale cu care a promovat frumoasele colinde traditionale romanesti si a organizat spectacole sincretice, in care artele si-au impletit mesajul.

Cu aceasta ocazie, ne face o deosebita placere sa invitam membri ai Fundatiei MATCA-2000, sa participe la Adunarea Generala care va avea loc in data de 31 ianuarie 2015, incepand cu orele 17,00.

La aceasta intalnire vom prezenta bilantul de activitate al fundatiei, ne vom aduce aminte impreuna de realizarile noastre si vom discuta o serie de modificari pe care dorim sa le aducem in Statutul organizatiei.

Cu aceasta ocazie, ne face o deosebita placere sa-i invitam pe toti prietenii si colaboratorii Fundatiei la Spectacolul intitulat “Majoratul MATCA & AEZII”, care va avea loc in data de 31 Ianuarie, orele 18, 30, la Centrul de Resurse pentru elevi si parinti de la Scoala Ferdinand, unde ne-am desfasurat activitatile cu copiii si tinerii in ultimii 4 ani. Adresa Scolii nr. 64 – Ferdinand este: Bdul Garii Obor Nr. 16, sector 2 (linii troleibuze – 69, 85 / autobuze – 143, 682).

O parte din momentele artistice – “Omagiu lui Eminescu” si “Chemarea primaverii si a naturii” vor fi sustinute de copiii din Ansamblului AEZII, dirijat de doamna Doina Mesteru.

Alaturi de ei, Ansamblul de tineri HaramichiRo, initiat de una din membrele primei echipe Generati@ XX1 – designer vestimentar Laura Karaman (TENSHIN), cu care am mai colaborat in ultimii ani – va prezenta in avant-premiera, momente din spectacolul Kami-sama no Yume (Visul Zeului) – coregraf, Irina C. Dumitriu.

Va asteptam cu drag.

Rodica Barbuta

Doina Sabina Mesteru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s