Galerie

VREI ȘI TU?

Vă invităm la primul eveniment Link & Like Music, organizat de Fundația MATCA-2000, ]n colaborare cu Asociația PSITEK și Centrul de Resurse Ferdinand I – un spectacol muzical susținut de Ansamblurile AEZII și JUNIOR BAND în data de Joi 18 Iunie, orele 17,00.

Copii din cele două ansambluri – alături de cei care le-au îndrumat pașii în descoperirea frumuseților muzicii vocale și instrumentale și ale expresiei prin mișcare, Doamna Prof. Doina Meșteru, Dl. Florin Godeanu, Camelia Moldovan și Irina-Călina Dumitru – vor să vă încânte cu cele mai noi piese din repertoriul lor, grupate într-un spectacol antrenant, intitulat – Vrei și tu?

Vă așteptăm să vă bucurați și să cântați alături de noi.

Evenimentul se va desfășura în Sala de spectacole a Școlii Ferdinand, situată pe B-dul Gării Obor nr. 16 (mijloace de transport – autobuzele 143, 682, troleibuzele 69, 85)

Blazon-AEZII

Participanții la spectacol vor avea și ocazia să afle detalii despre cursurile de vară pentru copii, organizate pe parcursul vacanței în cadrul Clubului „Prietenii Artelor și Științelor”, care se va desfășura sub egida Fundației MATCA-2000, în perioada 1 – 31 Iulie, în cadrul Centrului de Resurse pentru Elevi și Părinți de la Școala Ferdinand.

Reclame
De fundatiamatca2000 Publicat în Cursuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s