Galerie

Am lansat conceptul de Link & Like music

În cadrul celor două evenimente desfășurate zilele trecute – spectacolul „Vrei și tu?” și Serbarea de sfârșit de an a elevilor de la Școala Ferdinand, copiii din Ansamblurile AEZII și Junior Band au prezentat publicului primul repertoriu special ales și (re)creat pentru a susține conceptul de Link & Like music.

O muzică antrenantă, care să te îndemne la dans și bucurie, cu versuri ușor de memorat, pe care să o poți cânta oricând, prin care să comunici și pe care o poți da mai departe.

Îndrumătorii celor două ansambluri – Doina Sabina Meșteru, creatoarea AEZII-lor, care este profesoara lor de muzică, canto și instrumente clasice, dirijoarea și autoarea unora din piesele muzicale și ale noilor versuri care au însoțit cunoscutele piese de muzică ușoară, și Florin Godeanu, „vinovat” pentru lecțiile de chitară, percuție, pentru aranjamentele muzicale pentru Junior Band și regia tehnică – pregătesc și alte noi piese, pe care copiii din cele două ansambluri le vor învăța în cadrul Clubului de vară „Prietenii artelor și științelor” și al taberei – cantonament de la Poiana Țapului.

Așa că, la începutul toamnei, cele două ansambluri vor putea susține noi concerte, iar noi vă vom anunța din timp unde și când vor avea loc.

Până atunci, iată câteva aspecte din spectacolul „Vrei și tu?”, la pregătirea cărora au contribuit și Camelia Dumitru (mișcare, postură, sfaturi de nutriție) și Irina-Călina Dumitriu (coregrafie).

Vrei-01Vrei-03Vrei-04Vrei-05Vrei-09Vrei-07Vrei-02Vrei-06Vrei-08

Reclame
De fundatiamatca2000 Publicat în Cursuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s