Galerie

Am lansat CREER

În săptămâna Altfel, am lansat și blogul Centrului de Resurse pentru Eco-bio Educație și Reziliență al Consorțiului ACORD, pe care vă invităm să îl vizitați la adresa: https://creeracord.wordpress.com/

Am lansat și pagina de Facebook a Centrului Creer – https://www.facebook.com/educatiesirezilienta/

Cu acest Centru CREER, ne-am propus să punem la dispoziția educatorilor, formatorilor de adulți și a părinților informații, idei, soluții și experiențe legate de educația modernă și de dezvoltarea sănătoasă.Veți găsi pe blogul CREER articolele publicate pe aceste teme de cele mai prestigioase reviste de specialitate din țări cu tradiție în cercetare și inovare în domeniile educației și medicinei, precum și materiale selectate din cărți și studii științifice, pe care le vom traduce pentru Dvs., pentru a fi accesibile tuturor.

Veți găsi aici, de asemenea, o gamă largă exemple de modele de lucru din educația curriculară sau non-formală, propuse de formatori sau organizații cu experiență, modele care și-au dovedit deja eficiența sau aflate doar în stadiul de experimentare.

De asemenea, ne propunem să dezvoltăm o Comunitate de persoane interesate  și pasionate de temele educației și dezvoltării sănătoase și benefice a copiilor, tinerilor și, de ce nu, a persoanelor adulte. Vă invităm și pe voi să vă alăturați Comunității CREER.

Vă invităm la reflecție, la dezbatere și schimb de idei pe cele două teme Eco-bio Educația și Reziliența.

Vă invităm să aduceți în fața celorlalți idei, modele, propriile experiențe.

Să împărtășim împreună aceste idei și resursele pe care le-am descoperit.

Într-un cuvânt, ne propunem să învățăm unii de la alții și, împreună, să încercăm să creăm acele modele de formare care dezvoltă copii, tineri, oameni sănătoși, împliniți și fericiți, capabili să reziste cu succes în fața oricăror obstacole, greutăți sau crize.

Ne propunem să creăm împreună un Living-LAB, un laborator viu în care să se nască nu numai concepte generale ci și idei concrete, metode și instrumente, pe care apoi să le testăm împreună, în proiecte de mai mică sau mai mare amploare și pe care să le dăm mai departe.

Ne vom și întâlni fizic, în cadrul unor evenimente anunțate din timp, pentru ca fiecare să aibă ocazia să-ți susțină în persoană ideile și să prezinte rezultatele concrete ale muncii proprii.

Și, nu în ultimul rând, vom organiza cursuri, work-shop-uri, tabere.

Vă așteptăm alături de noi, în Comunitatea CREER și în Consorțiul ACORD.

learnin-com

Rodica Bărbuță,

Președinte Fundația MATCA-2000

Director executiv Consorțiul ACORD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s