Galerie

De ce 2% pentru Fundatia MATCA-2000

Miercuri, 25 Mai, este ultima zi de depunere a formularelor pentru 2%.

Desi cam tarziu, pentru ca am avut aventuri incredibile pentru a deschide un nou cont la o banca, candidam si noi pentru atentia dumneavoastra, ca posibili beneficiari a sumei de 2% din impozitul pe profit, pe care o puteti dona pentru o cauza buna.

De ce?

Pentru ca anul acesta, in iulie, implinim 19 ani de activitate neintrerupta – pe care o puteti vedea, sintetizata, in paginile Despre noi, Proiecte si in articolele din acest blog.

Pentru ca anul acesta, ca in fiecare an, ne-am propus proiecte ambitioase, pentru care avem nevoie de un mic sprijin financiar.

Iata care sunt aceste proiecte, pana in prezent.

Intentionam:
– sa dezvoltam Ansamblul AEZII si Conceptul de Link & Like Music si sa participam cu acest ansamblu, in aceasta vara, la cel putin un concurs/ festival national – copiii din acest ansamblu, care muncesc de cativa ani, merita sa iasa din „gaoacea” Centrului Ferdinand si sa fie apreciati si aplaudati pentru eforturi si realizari
– sa editam (in limba romana) doua carti fundamentale pentru educatia moderna  – „O noua cultura a invatarii” si „Sa faci gandirea vizibila” – traduse de noi din limba engleza, pentru a fi mai accesibile cadrelor didactice din Romania. Cartile sunt prezentate si in CREER – Centrul de Resurse pentru Eco-bio Educatie si Rezilienta, pe care l-am lansat luna trecuta
– sa lansam, in parteneriat cu Casa Corpului Didactic, o serie de cursuri-pilot de formare pentru cadre didactice, bazate pe metodologiile extrase din aceste carti si pe metodologiile de dezvoltare a creativitatii si a celor 7 inteligente, dezvoltate de noi in anii anteriori, in parteneriat cu Asociatia PSITEK.
– sa organizam, in cadrul CREER, mai multe intalniri tip LivingLab cu cadre didactice, parinti si alte persoane interesate de teme legate de educatie, in care sa discutam despre modul in care putem schimba in bine educatia copiilor si tinerilor
– sa organizam in aceasta vara a doua editie a Clubului Artelor si Stiintelor, la Centrul Ferdinand
– sa participam in luna Iulie, la organizarea celei de a patra expozitii de grafica, cu tema „Satul” – La Biblioteca M. Sadoveanu (langa Piata Amzei), 4-18 Iulie.
– sa incepem derularea Proiectului Sustenabilitatea in Educatie – in cazul in care vom primi finantarea de la programul ERASMUS+ (proiect depus in luna Aprilie, in partenriat cu Universitatea de Vest, Denkstatt Romania si alte 3 organizatii din Portugalia, Ungaria si Slovenia).
Va invitam si sa vizitati pagina CREER – Centrul de resurse pentru eco-bio educatie si rezilienta, pe care am lansat-o in Aprilie – https://creeracord.wordpress.com/
Daca v-am convins, va rugam sa completati formularul 230  – https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/cerere_230_2014.pdf , cu datele noastre:
Fundatia M.A.T.C.A.-2000
CF 11098207
Cont bancar:  RO11BACX0000001298197000
Va multumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s