Echipa

Membri fondatori sunt profesori, artişti, cercetători ştiinţifici şi părinţi ai unor copii cu talente multiple, membri ai Ansamblului de copii şi tineri „AEZII” (înfiinţat în anul 1985).

Fundaţia este condusă de un preşedinte (executiv), Rodica Bărbuţă, un vicepreşedinte Doina Sabina Meşteru şi un Consiliu Director format din 11 membri.

ECHIPA NOASTRĂ

foto_rodica-smallProf. Rodica BĂRBUȚĂ, Președinte executiv – absolventă a Univerității de Muzică București, cu o experiență profesională diversă – 8 ani de învățământ, 8 ani ca director muzical în domeniile film, radio, televiziune, 8 ani ca producator de advertising și 20 de ani ca expert formator pentru tineri și adulți – este formator, expert în elaborarea, managementul și evaluarea proiectelor de finanțare și manager de sustenabilitate.

DIGITAL CAMERA

Prof. Doina Sabina MEȘTERU, Vicepreședinte – absolventă a Univerității de Muzică București, cu o experiență de 34 de ani în învățământ – este psiho-pedagog, expertă în evaluarea și formarea copiilor gifted (în special în domeniul muzical), este formator, expert în elaborarea, managementul și evaluarea proiectelor de finanțare.

Cătălin M. Duță, Coordonator al Departamentului Cultură & Armonizare – absolvent al Facultății de Teologie din București, este redactor cultural la Radio România – Antena Bucureștilor

cami-1

Camelia Moldovan, Coordonator al Departamentului de Tineret – absolventă a Facultății de Chimie, cu o experiență profesională diversă (inginer biochimist în industria alimentară, auditor de mediu și manager de proiecte de protecția mediului în industria feroviară) – este formator, expert în elaborarea și managementul proiectelor de finanțare și manager de sustenabilitate.

Ligia Necula, Coordonator și Redactor-Șef al Proiectului Generați@ XX1 – absolventă a Facultății de Jurnalism și Comunicare, este redactor cultural la Radio România Cultural – este expert formator, mentor și coach.

ruxi-workshop

Ruxandra M. Meșteru, Voluntar, redactor al Revistei Generați@ XX1 – absolventă a Univerității de Muzică București, este freelancer, consultant și creator în domeniul stilului, autor al seriei de cursuri pentru tineri ”Imaginea ta”

DIGITAL CAMERA

Irina-Călina Dumitriu, Voluntar, redactor al Revistei Generați@ XX1 – absolventă de liceu, coregrafă pentru trupa Haramichi

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s